Χάρης Μιχαηλίδης (Γεροσκήπου FC): «Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε αποκλειστικά ο βοηθός προπονητής της Γεροσκήπους FC Χάρης Μιχαηλίδης, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας για το εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ, αλλά αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Πολλοί προπονητές της Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ χρίζουν την Γεροσκήπου FC ως ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος. Αποδέχεστε τον όρο του φαβορί;

Δεν αποδέχομαι τον όρο φαβορί διότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στην κατηγορία μας. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, καθώς ενισχυθήκαν πάρα πολύ. Υπάρχουν και κάποιες ομάδες που οι παίκτες τους αγωνίζονται για χρόνια μαζί.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Γεροσκήπους FC στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο;

Οι στόχοι στην φετινή σεζόν είναι πρωταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Πως περιμένετε το εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ;

Όπως είπα και πριν, φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο λόγω ποιότητας των ποδοσφαιριστών. Έχουν έρθει στο πρωτάθλημα αρκετά καλοί παίκτες, σχεδόν σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά πιστεύω σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό, κυρίως στο «κυνήγι» του πρωταθλήματος.

Είσαι από την δημιουργία της Γεροσκήπους FC στην ομάδα. Σε σύγκριση με άλλες χρονιές τι βλέπεις φέτος διαφορετικό;

Στην ομάδα της Γεροσκήπους βρίσκομαι από την πρώτη ημέρα ιδρύσεως του σωματείου και κάθε χρόνο μπαίνουν διαφορετικοί στόχοι στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Φέτος βλέπω έντονο ενδιαφέρον από τους διοικητικούς παράγοντες, κυρίως για την πορεία της ομάδας μας. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί από μεριάς της διοίκησης, προπονητή και έχουν τεθεί στόχοι που φθάνουν ακόμα και στην ένταξη στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.