Πολύβιος Παλιούρας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας πολύ περισσότερο τώρα στα δύσκολα»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο “AthlitikaPress” έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στον στόχο της διοίκησης για την θέση του προπονητή, αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για τις προπονήσεις της ομάδας μετά την φυγή του Στήβεν Πρέσλι:

Οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται σε κανονικούς ρυθμούς καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Μέχρι την εξεύρεση νέου προπονητή, οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάτω από την καθοδήγηση του Νίκου Κωνσταντινίδη.

Για τον νέο προπονητή της Πάφος FC:

Στόχος της διοίκησης είναι να βρεθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής το άτομο το οποίο θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μας φέρνοντας την στο επίπεδο που πραγματικά μπορεί να φτάσει. Υπάρχει απογοήτευση ειδικά από το τελευταίο αγώνα απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα και ήταν αναγκαίο ένα ισχυρό σοκ στην ομάδα και μια νέα αρχή έτσι ώστε η όλη ποιότητα που διαθέτει να εφαρμοστεί και στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που μόνο σε λίγες στιγμές είδαμε.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση και την αντίδραση του κόσμου μας, αλλά τους διαβεβαιώνουμε πως θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να ανέβει αγωνιστικά η ομάδα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας πολύ περισσότερο τώρα στα δύσκολα.