Εθνική Νεανίδων U19 – Αζερμπαϊτζάν (16:30) στο φινάλε της προκριματικής φάσης

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στο σημερινό φινάλε της προκριματικής φάσης ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων U19 στην Αττάλεια.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με θετικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Τουρκία, έδωσε ελπίδες για ανάλογη ή και καλύτερη παρουσία στο φινάλε της διοργάνωσης.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο δεύτερο όμιλο, η έντονη επιθυμία για την πρώτη νίκη, είναι ισχυρά κίνητρα για τα κορίτσια μας, που όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν σκληρά για να εκπροσωπήσουν όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα μας σε ψηλό επίπεδο αγώνων.

Η σημερινή αντίπαλος μας προέρχεται επίσης από δύο ήττες (μέχρι τώρα δεν σκόραρε) και το μεταξύ μας αποτέλεσμα θα καθορίσει τις θέσεις 3-4.
 
Όπως φάνηκε και από την προπόνηση της Δευτέρας, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Τουρκίας.

Η επιλογή της ενδεκάδας θα ανακοινωθεί σήμερα μετά την τελευταία ανάλυση του Άγγελου Τσολάκη και με το δεδομένο πως μετά από δύο εξαιρετικά δύσκολους αγώνες σε πέντε ημέρες, θα χρειαστεί η βοήθεια από όλες τις ποδοσφαιρίστριες μας.
 
Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί Στάδιο «Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi 2» και θα αρχίσει στις 16:30.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ντέρμπι της πρωτιάς του ομίλου μας μεταξύ της Ελβετίας με την Τουρκία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες συνεχίζουν στον Elite round της διοργάνωσης.
 
Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Ελβετία – Κύπρος…9-0
Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν…2-0
Ελβετία – Αζερμπαϊτζάν…3-0
Τουρκία – Κύπρος…3-1

*Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο αργά το απόγευμα της Τετάρτης.