Ματσάρα στα Μανδριά… Νικήτρια η Άρμου επί του Μιλτιάδη! (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και “σασπένς” το Κέντρο Νεότητος Άρμους επικράτησε με σκορ 4-2 του Μιλτιάδη Τάλας

Στο γήπεδο των Μανδριών το απόγευμα του Σαββάτου έγινε ματσάρα  με το “καλημέρα” του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Το σύνολο του Λάκη Αθανασίου ήταν αυτό που στο τέλος πανηγύρισε το τρίποντο, αφού πρώτα καρδιοχτύπησε όταν ο Μιλτιάδης Τάλας επανήλθε από το 3-0 σε 3-2.

Τον σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Χρίστος Παναγή για την γηπεδούχο ομάδα της Άρμους. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 15′ μετά από σέντρα του Αντρέα Αντρέου έγινε το 2-0 αφού πρώτα χτύπησε σε ποδοσφαιριστή της Τάλας. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλέξης Τομπουλίδης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σύνολο του Τάσου Μακρή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Μάλιστα στο 48′ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αδάμου. Λίγα λεπτά αργότερα (55′) ο Μιλτιάδης μπήκε ξανά στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 3-2.

Η ομάδα της Τάλας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, είχε τις ευκαιρίες να το κάνει, όπως και η Άρμου, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καλοζώη στο 91′.

Στο 94ο λεπτό του αγώνα ο Ανδρέας Καλοζώης έγραψε τον επίλογο του ματς διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ του Κ.Ν Άρμους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι μέσα από τον φακό του David Grimarson: