“Ούτε καν ο Τιτανικός” – Μια εικόνα χίλιες “απογοητευτικές” λέξεις Mr. Pressley

Από: Μαρίνα Σταύρου

Είπαμε να μην είμαστε αρνητικοί, να μη βλέπουμε μισοάδειο το ποτήρι, να μην μεμψιμοιρούμε και γενικά να δείξουμε υπομονή αφού η Πάφος είναι μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να δέσει (αν ήταν γλυκό θα έδενε ως τώρα πάντως).

Επίσης θελήσαμε να είμαστε υπομονετικοί αφού ούτε καλή υπηρεσία θα πρόσφερε η γκρίνια και η κριτική από τις πρώτες μέρες ούτε θα βοηθούσε στην εκτόνωση του κλίματος που υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από τα γνωστά προβλήματα με Γιαννούλη και Μπεριγκό.

Δυστυχώς η σημερινή εικόνα της ομάδας της Πάφου μόλις σε ένα σαρανταπεντάλεπτο, υπό τις οδηγίες του κυρίου Στήβεν Πρέσλι, ήταν κάτι περισσότερο από τον Τιτανικό. 

3-0 σε ένα ημίχρονο από μια ομάδα που εμείς, τάχα, θεωρούμε υποδεέστερη της δικής μας. 

Μια Νέα Σαλαμίνα στην οποία ποτέ και κανένας δεν δήλωσε για στόχο 6άδας. Μια Σαλαμίνα που έχει προπονητή τον Πουρσαϊτίδη και δεν έχει συμβόλαια των €300.000. Μια νέα Σαλαμίνα που ανάγκασε την ΑΕΚ Λάρνακας σε απώλεια βαθμών. Μια Νέα Σαλαμίνα που υποτίθεται θα αφήσουμε πίσω μας στο τέλος του Πρωταθλήματος. 

Αν το Βατερλώ του Τσιρείου και η πεντάρα από τον Απόλλωνα δεν επιτρέπει αυστηρή κριτική, αν η ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕΛ χωνεύτηκε η ήττα από την Σαλαμίνα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν στην εξίσωση ήταν και η αναβληθείσα αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σήμερα πάντως η θέση της Πάφου, τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνει τους φίλους της, τη διεύθυνση αλλά και τη διοίκηση.

Αν μέχρι τον επόμενο αντίπαλο που είναι με την Αλκή στο Στέλιος Κυριακίδης, ο κύριος Πρέσλι εξακολουθεί να είναι ο προπονητής της ομάδας, σε ενδεχόμενο απώλειας βαθμών τότε πρέπει να μπει στο αεροπλάνο και να φύγει από μόνος του χωρίς να περιμένει να τον απολύσει κανείς. Αν θα είναι βέβαιο ως τότε προπονητής της Πάφου.

Η σύνταξη