Η ομάδα με τα μαύρα ήταν τραγωδία… (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Κατώτερη των περιστάσεων η Πάφος FC εμφανίστηκε στο στάδιο «Αμμόχωστος/Επιστροφή» και δίκαια ηττήθηκε με το καθαρό 3-0 από την Νέα Σαλαμίνα.

Αν και η Πάφος ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, εντούτοις ο Νουρ με διαγώνιο μακρινό σουτ στο 23ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την Νέα Σαλαμίνα.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκε ολοκληρωτικά στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κατάφεραν να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη πριν την λήξη του α’ μέρους. Συγκεκριμένα ο Τιάγκο με δύο γκολ το ένα από την άσπρη βούλα έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η Πάφος προσπάθησε να μειώσει, όμως η Σαλαμίνα και πάλι είχε τις ευκαιρίες για γκολ.

Το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων φέρνει ακόμη μεγαλύτερη γκρίνια στις τάξεις της Πάφος FC και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να παρθούν σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας.

Πάφος FC: Μολ, Καρώ (Ζίβουλιτς), Μπάγκαρντ, Χολτ, Σιρόκ, Λοράν (Ζάντερ), Κουλς, Ανγκούλο, Φόλμπρεχτ, Νέμετς, Ράσιτς (Λουλίνια)