Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική προβλέψεων (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και η 5η αγωνιστική προβλέψεων του Πρωταθλήματος AthlitikaPress.com στην οποία συμμετέχουν 17 συνολικά άτομα.

Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές εκείνο που είναι εμφανές είναι ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια τα οποία μπορούν να θεωρηθούν “άχαστα” αφού αν θυμίσουμε την ήττα του ΑΠΟΕΛ από τη Δόξα Κατωκοπιάς μέσα μάλιστα στην έδρα των Πρωταθλητών επιβεβαιώνεται του λόγου τ’΄αληθές.

Αυτή την εβδομάδα στο δελτίο μας υπήρχαν αρκετά ντέρμπι όπως αυτό της Premier Leaque ανάμεσα στη Τσέλσι και την Λίβερπουλ, το αντίστοιχο ντέρμπι της Μαδρίτης αλλά και το ντέρμπι του Ολυμπιακου με τον ΠΑΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα ότι από όλους μας κανένας δεν πρόβλεψε ότι ένα μεγάλο ντέρμπι όπως αυτό της Αγγλίας θα είχε κατάληξη την ισοπαλία αφού και οι 17 μας δώσαμε ως επιλογή τον άσσο ή το διπλό. Πάνω κάτω τα ίδια είχαμε και στο ΑΠΟΕΛ- ΑΕΚ που μόνο δυο πέτυχαν στο σημείο Χ ενώ τέσσερις επίσης βρήκαν το Χ της Μαδρίτης και μόλις δύο το διπλό του ΠΑΟΚ.

Δείτε πως τα πήγαμε στις προβλέψεις μας και πιο κάτω πως διαμορφώθηκε η ως τώρα βαθμολογία με την ολοκλήρωση των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Δείτε τα αποτελέσματα σε υψηλότερη ανάλυση ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ