Με επιτυχία στέφθηκε ο μεγάλος αγώνας Γκολφ στην Πάφο με διοργανωτή την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκόλφ 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φετινός αγώνας Seniors Open for Men και Ladies που πραγματοποιήθηκε στο Aphrodite Hills Golf Club το Σαββατοκύριακο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ.

Στο φετινό αγώνα, νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Άντριου Φράνσις με 151 κτυπήματα . Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Άντριου Ραιτ, επίσης από το Ηνωμένο Βασίλειο με 152 κτυπήματα και την τρίτη θέση ο επίσης Βρετανός Καροθ Ρατλι με 154 κτυπήματα.

Συγκλονιστικός ήταν ο αγώνας στις γυναίκες όπου οι Βρετανίδες Κέντηρ Κάρολ και Μάρλεϊ Μπαξτερ ισοβάθμησαν με 169 κτυπήματα και χρειάσθηκε να γίνει αγώνας μπαράζ όπου τελικά κέρδισε η Κέντηρ Κάρολ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Δημήτρης Παπαπέτρου δήλωσε ότι φέτος καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχών αφού συμμετείχαν 100 αθλητές από 14 διαφορετικές χώρες.

Ήταν, συνέχισε, μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση εκφράζοντας  την ελπίδα ότι η ομοσπονδία θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Ομοσπονδία τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους γκόλφερς.