Πρώτη ήττα για τον Ακρίτα στο φετινό πρωτάθλημα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με σκορ 3-1 δέχθηκε ο Ακρίτας Χλώρακας από τον ΘΟΙ Λακατάμιας σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Νικολάου στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα του ΘΟΙ με σουτ εντός περιοχής.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας προσπάθησε να αντιδράσει από το αρχικό σοκ, ωστόσο στο 23ο λεπτό , μετά από σύγκρουση δύο ποδοσφαιριστών του, οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Χοβσεπιάν να χρίζεται σκόρερ με πλασέ εντός περιοχής. Στην φάση τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Άντης Νικολάου, με τον Λάμπρο Φυλακτού να παίρνει την θέση του.

Το 2-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και ευτύχησαν να καθαρίσουν τον αγώνα σχετικά νωρίς. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό και πάλι ο Χοβσεπιάν βρήκε δίκτυα ανεβάζοντας το δείχτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Χλώρακας είναι να μειώσει στο σκορ με τον πανέμορφο γκολ του Τότη Λουκαΐδη από μεγάλη απόσταση. Ο Παφίτης εξτρεμ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Ακρίτα:

Καπετάνος, Τ. Μακρής, Νικολάου (Φυλακτού), Μιχαήλ, Σωκράτους, Παχταλιάς (Χ. Μακρής), Μουτίνιο, Χριστοφίδης, Λουκαΐδης, Οκόγιε, Γκάμπριελ