5η θέση για τον ΝΟ Πάφου στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Κανό Καγιάκ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Αγώνας του Β Σκέλους του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο Ο Αγώνας φιλοξένησε 85 αθλητές και αθλήτριες ηλικιών από 13 ετών και άνω, στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων Α/Β – Νεανίδων Α/β, Παίδων – Κορασίδων.

Πρωταθλητής Όμιλος για το έτος 2018 αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ενώ στη 2η θέση της ετήσιας κατάταξης τερμάτισε ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου. Στην 3η θέση της κατάταξης ακολουθεί ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, στην 4η θέση ο Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας και στην 5η θέση ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου.

Ο Αγώνας ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Γερμασόγειας, κυρίου Κυριάκου Ξυδιά, ο οποίο παρέστη και στην Τελετή απονομής των επάθλων. Τον Αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο Ταμίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κύριος Δαμιανός Χατζηδαμιανού.

Με τη λήξη των Αγώνων και με αφορμή τα 20 χρόνια ενεργούς δράσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κανό, πραγματοποιήθηκε και μια κούρσα στην οποία συμμετείχαν οι πρώτοι αθλητές που ενεγράφησαν στην Ομοσπονδία μας.