Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα U18 Aνδρών – Γυναικών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πρεμιέρα θα έχουμε στα πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών – Γυναικών U18 το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018. Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στην Α Φάση με Ομίλους.

Στο πρωτάθλημα U18 Aνδρών συμμετέχουν στον ‘Α Όμιλο οι ομάδες: Aναγέννηση Δ., Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Ε.Ν.Π.,Εθνικός Λ. και Φοίνικας Πύλας. Στον Β’ Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: A.O. Διόνυσος, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιάδα Ν., Ολυμπιάς Φρ., Ομόνοια και «Green Air» Παφιακός. Με τη λήξη της πρώτης φάσης θα διεξαχθεί η δεύτερη και τελική φάση για κάθε πρωτάθλημα.

Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δυο γύρων και οι πρώτες δυο ομάδες στο τέλος της δεύτερης φάσης θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν σε θέσεις κατάταξης. Το ίδιο θα συμβεί για τις θέσεις 07-12.

Στο πρωτάθλημα U18 Γυναικών συμμετέχουν στον Α’ Όμιλο οι: Aπόλλων, Δικέφαλος Γερίου, Εθνικός Λ., Νέα Σαλαμίνα, Φοίνικας. Στον Β’ Όμιλο συμμετέχουν οι: Tεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, Άρης Πολεμίου, Μαραθώνας Κ.Β. και Ομόνοια.

Στον Γ’ Όμιλο συμμετέχουν οι: Aναγέννηση Δ., Αχιλλέας Κ., Λέοντας, Πανιδαλιακός και «Korantina Homes» Παφιακός. Στον Δ’ Όμιλο συμμετέχουν οι: A.E. Καραβά, RoboMarkets ΑΕΛ, Ανόρθωση Πετ., Ολυμπιάδα Ν. και Ροτσίδης Μ.

Με την ολοκλήρωση της Α Φάσης, οι οκτώ ομάδες τοποθετούνται σε δυο νέους ομίλους των τεσσάρων. Οι πρώτες ομάδες των δυο ομίλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ενώ θα διεξαχθούν και οι αγώνες κατάταξης.