Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με διαιτητές και παρατηρητές της ΠΟΑΣΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/9/2018 στα γραφεία της ΠΟΑΣΠ συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με τους διαιτητές και τους παρατηρητές αγώνων της Ομοσπονδίας για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και δόθηκαν κατευθύνσεις και οδηγίες για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν 30 διαιτητές και παρατηρητές, μεταξύ των οποίων ήταν και 4 νέοι διαιτητές οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει τα μαθήματα διαιτησίας την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο και έχουν αποκτήσει το δίπλωμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Τους έχουν επεξηγηθεί κάποιες τροποποιήσεις οι οποίες αφορούν την Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ, τονίστηκε σε όλους η απαίτηση της Ομοσπονδίας να είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και με την άσκηση των καθηκόντων τους.

Οι διαιτητές  ενημερώθηκαν επίσης ότι έχει ικανοποιηθεί το αίτημα τους για αύξηση της αντιμισθίας τους με απόφαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας.

Η Ομοσπονδία θα διοργανώσει σεμινάρια με σκοπό τη περαιτέρω επιμόρφωση των διαιτητών και παρατηρητών και καλεί όλους όπως τα παρακολουθούν διότι θα γίνονται και ειδικά τεστ και θα λαμβάνεται υπόψη κατά τους ορισμούς τόσο η παρουσία όσο και η βαθμολογία που θα λαμβάνουν σε αυτά.     Το πρώτο σεμινάριο – τεστ έχει ορισθεί να διοργανωθεί την ερχόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00μμ στα γραφεία της Ομοσπονδίας από τον εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Γιώργο Δαυϊδ.