Π. Παλιούρας: «Το ήθος της Πάφος FC δεν της επιτρέπει να αποδεχτεί το γκολ… Όσα ακολούθησαν ήταν τραγελαφικά»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο “AthlitikaPress” έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα απέναντι στην ΑΕΛ, στην συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την φάση που συζητείται έντονα τις τελευταίες μέρες του ακυρωθέντος γκολ του Φεντερίκο Ράσιτς.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ:

Αν και η ομάδα μας παρουσιάστηκε εμφανώς πιο βελτιωμένη, έχοντας την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, δυστυχώς δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ. Αντιθέτως η ΑΕΛ με πολύ λιγότερες ευκαιρίες αποδείχτηκε πιο αποτελεσματική αφού τις εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Κρατάμε την εμφανή βελτίωση και τη θετική εμφάνιση και έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μπροστά μας σκληρής δουλειάς έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα και μόνο περιθώρια βελτίωσης.

Για το ακυρωθέν γκολ του Ράσιτς:

Για την φάση του ακυρωθέντος γκολ του Rasic, το ήθος της ομάδας μας δεν της επιτρέπει να αποδεχτεί ένα γκολ το οποίο ήταν όντως αντικανονικό. Όμως τα όσα ακολούθησαν ήταν εμφανώς τραγελαφικά! Ορθά ακύρωσε το γκολ ο βοηθός, αλλά από τη στιγμή που παίρνει τη φάση πάνω του ο ίδιος ο διαιτητής δεν είναι δυνατόν να ζητάει τη συμβουλή του οποιουδήποτε άλλου εκτός των βοηθών του.