Α.Ο Διόνυσος Έμπας: Πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό (Pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ετήσιος αγιασμός του ΑΟ Διόνυσου Έμπας στην παρουσία του Δήμαρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, του προέδρου της Κοινότητας Έμπας Αντώνη Νικηφόρου κ.α.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διόνυσος και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Σήμερα το πρωί (22/09/2018) τελέσθηκε στην έδρα της ομάδας ΑΟ Διονύσου ο καθιερωμένος Αγιασμός προκειμένου να μπει η νέα αγωνιστική χρονιά με το δεξί! Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν φανερό και το έδειξε με την προσέλευσή του στο γήπεδο του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους της Έμπας! Το παρόν επίσης έδωσαν ο Πρόεδρος της κοινότητας Έμπας κύριος Αντώνης Νικηφόρου, ο Δήμαρχος Πάφου κύριος Φαίδωνας Φαίδωνος, ο αντιπρόεδρος της σχολικής εφορίας Έμπας κύριος Περικλέους και ο κύριος Τσέλεπος Λεόντιος, ο οποίος είναι μέλος του συμβουλίου του ΚΟΑ. Οι παραπάνω αξιότιμοι κύριοι παρόλο το βαρύ πρόγραμμα τους παρευρέθησαν και χαιρέτησαν την ομάδα του Διονύσου και της ευχήθηκαν καλή πορεία τη φετινή αγωνιστική χρονιά! Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Άντρος Χαραλαμπίδης παρουσίασε ενώπιον του κοινού του νέο προπονητικό team και μοιράστηκε το όραμά του με το κοινό!

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην ομάδα μας τη φετινή αγωνιστική χρονιά και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στους αγώνες εντός και εκτός έδρας ώστε να στηρίξει τις προσπάθειες του ΑΟ Διονύσου και να γίνει το όραμα και τα όνειρα των παραγόντων της ομάδας πραγματικότητα!

Γκέβρος Απόστολος

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΟ Διονύσου