Τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης: Ο Θρύλος το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του (pics-video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Παίζοντας ανώτερο βόλεϊ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός Πειραιώς κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ στην “ερυθρόλευκη” αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση για τον αυριανό τελικό του τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης που διοργανώνει το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου ο Παφιακός.

Η ομάδα του Πειραιά αν και στα πρώτα δυο σετ σχετικά δυσκολεύτηκε σχετικά να κερδίσει την Νέα Σαλαμίνα (25-23 και 25-23) ένα επίπεδο καλύτερη από την ομάδα της Αμμοχώστου με το τρίτο σετ να μοιάζει με διαδικαστικού χαρακτήρα και τους Πειραιώτες να επικρατούν εύκολα με 25-16.

O κύριος Μπενίτεθ περιμένει τώρα τον νικητή στην αναμέτρηση Παφιακός- ΑΠΟΕΛ για να δει με ποιον η ομάδα του θα αναμετρηθεί αύριο στον τελικό. Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας η αναμέτρηση ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο για να δει ο κ. Μπρούκς το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Ανδρών.

Στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη αισθητή ήταν και η παρουσία των φίλων των ερυθρολεύκων του Πειραιά οι οποίοι ως γνωστών ακολουθούν την ομάδα τους όπου και αν αγωνίζεται.

Ολυμπιακός Π. (Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ):. 1. Κ. Χριστοφιδέλης, 2. Ε. Ταπάνι, 3. Γκ. Σμίττ, 4. Ν. Ζουπάνι, 5. Τζ. Ραουβέρντικ, 6. Κ. Στοιβαχτής, 7. Γ. Στεφάνου, 8.Ανδρ. Δημ. Φράγκος, 9. Θεολ. Χρ. Δαρίδης, 10. Γ. Πετρέας, 10. Ρ. Κουμεντάκης, 12. Ανδρ. Ανδρεάδης, 13. Π. Τσέλιος, 14. Μ. Μπέμε.

Nέα Σαλαμίνα (Φρ. Μπρουκς): 1.Kακοφεγγίτης Θ. 2. Π. Μιχαήλ, 3. Κ. Στατιότης, 4. Στ. Κορνιένκο (Ουκρανία), 5. Α. Χρυσοστόμου, 7.Λ. Σοφοκλέους, 8. Γ. Ζηκάκης, 9. Α. Κακοφεγγίτης, 10. Γκ. Λαρραχόντο (Κολομβία), 11. Κ. Καλαφάτης, 12. Κ. Παφίτης, 13. Αντ. Λιοτατής, 14. Αντ. Αντωνίου, 15. Σωτ. Σιαπάνης, 16. Ντ. Γκούιμοντ, 17. Ορ. Παπαδημητρίου, 18. Αντ. Βαρνάβα.