Σπάνε τα κοντέρ οι εγγραφές στην ακαδημία του ΑΠΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΠ ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών άρχισαν και συνεχίζονται.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Σωτήρη Γεωτργιάδη όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και σύντομα ο ΑΠΟΠ θα βρίσκεται εκεί που του αξίζει.

Διαβάστε αναλυτικά  την ανακοίνωση:

Σπάνε τα κοντέρ οι εγγραφές στην ακαδημία του ΑΠΟΠ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το σωματείο μας βρίσκεται σε νέα τροχιά και “χτίζει” με αργά και σταθερά βήματα κάτι πολύ μεγάλο για το μέλλον. Ο πρόεδρος, Σωτήρης Γεωργιάδης, δήλωσε: “Οι δράσεις του νέου συμβουλίου κορυφώνονται και ο ΑΠΟΠ οργανώνεται σε όλους τους τομείς, δίνοντας τεράστια έμφαση στην ακαδημία του, που θα αναδείξει τους παίκτες και τις παίκτριες του… αύριο. Προχωράμε δυναμικά για να φέρουμε το σωματείο εκεί που του αξίζει. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Δεσμευόμαστε πως θα αποδειχτούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.”

Με διάθεση, χαμόγελα και όρεξη συνεχίζονται οι προπονήσεις των ακαδημιών μας στις περιοχές της Εμπας και του Α’ Λυκείου.

Ένας από τους φετινούς μας στόχους είναι η παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα της ακαδημίας μας με σκοπό η προπόνηση να είναι πιο λειτουργική, πιο εξειδικευμένη και πιο ευχάριστη προς τα παιδιά.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Ο.Π – ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ !!!

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ !!

65 ΧΡΟΝΙΑ Α.Π.Ο.Π – 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ !

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πάνος (Α’ Λύκειο) : 99529249
Δήμος (Έμπα) : 97905352
Δημήτρης (Πόλη Χρυσοχού) : 99260599
Μαρία (Γεροσκήπου) : 99175917
Κωνσταντίνος (Γεροσκήπου) : 99018660

https://www.facebook.com/APOP.Basketball/videos/2156897757902721/