ΑΠΟΨΗ: Καλές οι Selfies και τα INSTAStories αλλά το Σάββατο να παίξετε και μπάλα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Από την αρχή της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας AthlitikaPress δώσαμε δείγματα γραφής ως προς τις προθέσεις μας.

Ειλικρίνεια, διαφάνεια και μπόλικες ειδήσεις για όλα τα αθλήματα. Μέσα και έξω από τα γήπεδα παρουσιάζουμε όλες τις πτυχές που αφορούν τις αγαπημένες σας ομάδες σε κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για την Πάφο και το μέλλον της.

Το άρθρο μας για «βόμβα» στις εξελίξεις του σωματείου έτοιμη να σκάσει ακολούθησαν άρθρα άλλων ιστοσελίδων που αναφέρονταν στο θέμα του προπονητή, στο θέμα του γηπέδου και αλλά πολλά. (Εμείς πάντως ακόμη να τοποθετηθούμε σε τι αναφερόμασταν)

Σήμερα το πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, κυρίως οι ξένοι και με τα μεγαλύτερα και «χρυσά» συμβόλαια περνάνε καλά. Ευχάριστο αυτό και μας χαροποιεί όλους γιατί δείχνει ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της Κύπρου σε έρνα αρκετά μεγάλο βαθμό.

Εκδρομούλες, διασκέδαση, δείπνα, βόλτες σε μαγευτικά τοπία και βουτιές στις πισίνες των επαύλεων που τους φιλοξενούν!

Ευχάριστα όλα αυτά, σημαντικό ότι η διοίκηση έδωσε τα πάντα σε αυτούς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους όμως οι “εξετάσεις” θα δοθούν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Όχι πρόσκαιρα αλλά μακροπρόθεσμα.

Ο κόσμος εκείνο που αναμένει είναι νίκες και θετικά αποτελέσματα και αν τα φέρουν οι παίκτες της ομάδας θα τους χειροκροτήσει με τη ψυχή του, αν πάλι όχι θα τα «ακούσουν» και από τους φιλάθλους και από τους ιδιοκτήτες.

Σίγουρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι σταθμός, αφενός γιατί οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από ένα 3 στα 3, αφετέρου γιατί η ομάδα της Λεμεσού είναι εκείνη που θεωρητικά έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με την Πάφο, την είσοδο δηλαδή στην 6αδα.

Καλές οι Selfies και τα INSTAStories αλλά μάγκες το Σάββατο να παίξετε και μπάλα

Ο AthlitikoPre(ss)πής