«Γλυκόπικρη» η γεύση της αγωνιστικής που μας πέρασε (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αν και η όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τις ομάδες της επαρχίας μας στην αγωνιστική που μας πέρασε, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη…

Πάφος FC, Ακρίτας Χλώρακας, ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, Πέγεια 2014 και Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς έδωσαν την δική τους μάχη την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Πιο ονειρεμένη επιστροφή στην Β’ Κατηγορία δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στις τάξεις του Ακρίτα Χλώρακας. Το σύνολο του Άγγελου Ευθυμίου κατάθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο του «Μακαρείου Σταδίου» φεύγοντας με το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ)

Στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας, η ΕΝΑΔ μπήκε με το δεξί στον εφετινό «μαραθώνιο» κερδίζοντας εντός έδρας τον Εθνικό Λατσιών (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ) .

Αντίθετα, η Πέγεια του Γιώργου Πολυβίου ηττήθηκε σε εκτός έδρας αναμέτρηση στα Λύμπια, από την Ολυμπιάς. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ)

Στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας εξήλθε ισόπαλος κόντρα στην ΑΕΚ Κοράκου σε εκτός έδρας αναμέτρηση. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ)

Η «μαύρη» σελίδα της αγωνιστικής για το ΠΑΦΙΤΙΚΟ ποδόσφαιρο γράφτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Τσίρειο» στάδιο. Εκεί η Πάφος FC στα πλαίσια της δεύτερης στροφής του πρωταθλήματος CYTA, δέχθηκε την συντριβή από τον Απόλλωνα Λεμεσού, προσγειώνοντας απότομα άπαντες στις τάξεις της ομάδας. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ)