(Συνέντευξη) Χρίστος Μιχαηλίδης: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε αποκλειστικά ο προπονητής της περυσινής πρωταθλήτριας ομάδας Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ Χρίστος Μιχαηλίδης. Ο κόουτς του Αθλητικού Σωματείου Μανδριών είπε πολλά και διάφορα που αξίζει να τα διαβάσετε.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Πως κυλά η προετοιμασία; Αντιμετωπίσατε προβλήματα;

Η προετοιμασία κυλά κανονικά, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, δουλεύουμε σκληρά με καθημερινές προπονήσεις και ευελπιστώ να ήμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Στις προπονήσεις συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και μ’ αυτούς θα πορευτούμε στην νέα σεζόν.

Ενισχυθήκατε στην μεταγραφική περίοδο;

Κάναμε 5 μεταγραφές. Πρόκειται για τους Χαραλαμπίδη Πάντελή και Άρη, Στέλιο Αντωνίου, Φίλιππο Αντωνίου και Δημήτρη Σωκράτους. Παράλληλα κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περυσινής πετυχημένης ομάδας μας.

Πως τα πήγατε μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια;

Στους φιλικούς αγώνες που δώσαμε μέχρι στιγμής τα πήγαμε πολύ καλά. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι και δυνατοί. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα ήμαστε έτοιμοι.

Λέγεται στα ποδοσφαιρικά στέκια της Πάφου ότι στην φετινή σεζόν θα έχετε πολλούς ανταγωνιστές στην μάχη του τίτλου. Τι πιστεύετε εσείς;

Φέτος είναι πολλοί οι διεκδικητές της πρώτης θέσης. Άποψη μου είναι ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή. Περιμένω ότι το νέο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο.

Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι πολλές ομάδες ενισχυθήκαν με ποδοσφαιριστές υψηλότερων κατηγοριών;

Είναι πολύ θετική εξέλιξη. Θεωρώ ότι ανεβαίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος και εμείς σαν Μανδριά θέλουμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολλά ντέρμπι. Όσοι αγαπούν το άθλημα πιστεύω ότι θέλουν να βλέπουν ωραίο θέαμα σε ενδιαφέρον από θέμα βαθμολογικής άποψης παιχνίδια.

Στόχος σας και πάλι είναι να φανταστώ η κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Από την στιγμή που το πήραμε στην περυσινή σεζόν θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και τους δύο τίτλους της ΠΟΑΣΠ.

Θα σας ενδιέφερε σαν Αθλητικό Σωματείο Μανδριών η άνοδος στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ;

Θεωρώ ότι ως εδώ που ήμαστε είναι μια χαρά. Δυστυχώς είναι πολλά τα έξοδα για ένα σωματείο όταν πάει από το τοπικό πρωτάθλημα στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Ποιοι ομάδες νομίζεις θα παλέψουν μαζί σας για τον τίτλο του πρωταθλητή;

Σχεδόν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος ενισχυθήκαν. Δεν θέλω να κατονομάσω ομάδες, αλλά πιστεύω ότι 6 ομάδες θα διεκδικήσουν ισάξια τις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος.