Άγγελος Ευθυμίου στο “AthlitikaPress”: “Στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι το τρίποντο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή και επίσημα του Ακρίτα Χλώρακας στην Β’ Κατηγορία, ο ΠΑΦΙΤΗΣ τεχνικός των «πρασίνων» Άγγελος Ευθυμίου, μίλα αποκλειστικά στο “AthlitikaPress” και μοιράζεται τις σκέψεις του μαζί μας σχετικά με το δύσκολο εκτός έδρα αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας που θα γίνει την Παρασκευή 14/9 στις 19:00.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για την ομάδα του Ακρίτα στην εφετινή αγωνιστική περίοδο:

Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά αυτό τον καιρό. Η ομάδα μας αποτελείται κατά το πλείστον από ΠΑΦΙΤΕΣ ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε σ’ αυτούς, όπως και σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας.

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό:

Θα είναι πολύ καλό τεστ για εμάς, σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Μάλιστα απ’ ότι έμαθα το ματς θα είναι και τηλεοπτικό, όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στο παιχνίδι το δικό μας, μιας και την Παρασκευή δεν έχει αγώνες Α’ Κατηγορίας. Έχουμε ετοιμάσει την ομάδα μας για να αντιμετωπίσει σωστά τον Ολυμπιακό και ο στόχος μας είναι όπως και σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί.

Αν υπάρχουν απουσίες εν όψει Ολυμπιακού:

Όχι δεν υπάρχουν απουσίες. Πάμε πλήρεις στην Λευκωσία.

Αν υπάρχει άγχος εν όψει πρεμιέρας:

Άγχος υπάρχει σε λογικά όμως πλαίσια. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε περισσότερο άγχος. Πιστεύω ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θεωρητικά είναι το φαβορί, άρα ας έχουν αυτοί το άγχος.