Με απουσίες κόντρα στον Απόλλωνα η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00, στο Τσίρειο στάδιο, η Πάφος FC φιλοξενείται για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Στίβεν Πρέσλι για το πολύ δύσκολο αυτό ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ανδρέα Καρώ. Ο Κύπριος «στόπερ» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στην Πάφο υπό την μορφή δανεισμού από τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού.

Παράλληλα, απών θα είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Πάφος FC Ζάντερ Σαντάνα , ο οποίος αναμένεται στην Πάφο μέσα στα επόμενα 24ωρα και κρίνεται ανέτοιμος.

Τέλος, o Αλεξάντερ Ντόβμπνια ταλαιπωρείται από μακροχρόνιο τραυματισμό και δεν είναι στα πλάνα του Σκωτσέζου τεχνικού για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Από την άλλη, η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων λειτούργησε ευεργετικά για την Πάφο FC, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές που ήταν πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης είχαν τον χρόνο και κερδίσαν έδαφος. Ποδοσφαιριστές όπως οι Λουλίνια, Ράσιτς και Ζίβουλιτς είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα αντοχών και δεν αποκλείεται να τους δούμε αγωνιζόμενους στο «Τσίρειο».