Π. Παλιούρας: “Στόχος το βαθμολογικό κέρδος όποιος και να είναι ο αντίπαλος”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 15/9 στο “Τσίρειο” στάδιο.

Αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα:

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα την προετοιμασία της για την δύσκολη έξοδο του Σαββάτου στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι γεγονός πως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα βελτιώνεται και αποκτά σταδιακά την ομοιογένεια που χρειάζεται για τη συνέχεια. Αναγνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση αλλά φέτος οι προσδοκίες τόσο οι δικές μας όσο και του κόσμου μας είναι πιο αυξημένες και θέλουμε από κάθε παιχνίδι απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο να έχουμε βαθμολογικό κέρδος.

Για το εφετινό πρωτάθλημα CYTA:

Συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος έχοντας δύσκολα και απαιτητικά ματς ειδικά με την έναρξη και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές μας στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας μας και αναμένουμε από τους φίλους της ΠΑΦΟΣ FC να έρθουν να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια!