Μπορεί να σηκώσει το βάρος;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά την απρόσμενη φυγή του Γιαννούλη από την Πάφο FC, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ και μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του αριστερού φουλ μπακ είναι ο Βραζιλιάνος Λορράν.

Ο 22χρονος βραχύσωμος αμυντικός, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΑΔ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δύσκολα βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα από τους φιλικούς αγώνες.

Μέχρι στιγμής, από το μικρό δείγμα που έχουμε μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ταχύ ποδοσφαιριστή, καλό με την μπάλα στα πόδια. Αν καταφέρει να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ελλαδίτης μόνο ο χρόνος θα δείξει, ωστόσο είναι στα πόδια του να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

*Ως αριστερό μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ο Κέβιν Χόλντ, όμως ο Σκωτσέζος είναι περισσότερο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής.

*Η Πάφος FC έχει στην διάθεση της μερικές ώρες για να αποκτήσει αντικαταστάτη του Γιαννούλη. Εξαιρετικά δύσκολο έως και ακατόρθωτο να βρεθεί αυτή την στιγμή ποδοσφαιριστής που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα την Πάφο FC.