Εξάσφαιρη η Πάφος με την ΕΝΑΔ- “Είδαν δίκτυα” δις οι Ράσιτς και Πολίτσι (pics-video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Υπό την σκιά της απρόσμενης εξέλιξης της αποχώρησης του Κώστα Γιαννούλη λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Πάφος FC επικράτησε με το ευρύ 6-0  (Ημίχρονο 3-0) της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς στη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.

Ο Στήβεν Πέρσλι ο οποίος χρησιμοποίησε αρκετές “ρεζέρβες” στο σημερινό παιχνίδι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα του φανούν ιδιαιτέρως ωφέλιμα στην πορεία του πρωταθλήματος.

Τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σημείωσαν ο Φιλιώτης στο 10ο λεπτό, ο Ράσιτς με κεφαλια στο 34ο μετά από σέντρα του Λορράν. Στο δεύτερο μέρος ο Ράσιτς πήρε ξανά την σκυτάλη και μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 4-0 με την ασίστ να χρεώνεται στον διακριθέντα Φιλιώτη. Το 5-0 έκανε και ξανά ο Πολίτσι μετά από μπαλιά και πάλι από τα πόδια του Βραζιλιάνου Λορράν. Το τελικό 6-0 ήρθε στο 88΄από τον Ζαντή της ομάδας νέων της Πάφου.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν επιτρέπει ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα αλλά και η Πάφος και η ΕΝΑΔ καλούνται φέτος να αντεπεξέλθουν σε δυο δύσκολα πρωταθλήματα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι των δυο ομάδων οι οποίοι της ακολουθούν πιστά σε κάθε τους βήμα. Εκεί όπως πάντα ήταν και το AthlitikaPress.com 

Την αρχική εντεκάδα του Σκωτσέζου προπονητή αποτελούσαν οι ακόλουθοι: Πέτρου, Αντωνίου, Ενρίκε, Λορράν, Φιλιώτης, Ζίβουλιτς, Αγκούλο, Πολίτσι, Λουλίνια και Ράσιτς. αναπληρωματικοί ήταν το νέο απόκτημα της ομάδας ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγγελόπουλος και ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων της Πάφου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την ΕΝΑΔ θα ακολουθήσει σε άλλο άρθρο μας