Η 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προβλέψεων- (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε και αυτή τη εβδομάδα η 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προβλέψεων της ιστοσελίδας μας AthlitikaPress.com .

Σε αυτή την εβδομάδα, εν αντιθέσει με την πρώτη, οι 17 συντελεστές του Πρωταθλήματός μας είχαν να προβλέψουν ανάμεσα σε 13 παιχνίδια αντί 18 που ήταν η πρώτη Αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα που ακολουθούν αλλά κυρίως οι πετυχημένες προβλέψεις είναι συγκριτικά με την πρώτη αγωνιστική μειωμένα.

Σε αυτή την αγωνιστική το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας πέτυχαν οι Χάρης Χατζηκυριάκου και Κωνσταντίνος Γένης με 9 εύστοχα αποτελέσματα στα 13 παιχνίδια ποσοστό επιτυχίας 69% εν αντιθέσει με την πρώτη αγωνιστική που το αντίστοιχο πρώτο αποτέλεσμα του Στέλιου Περικλέους (16/18) ακούμπησε το εκπληκτικό 89%. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί στα δεξιά των αποτελεσμάτων οι 17 συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος Προβλέψεων στο AthlitikaPress.com έδωσαν σωστή συχνότητα πρόβλεψης στα 8 από τα 13 παιχνίδια που ισοδυναμεί με ποσοστό 62%.

Πατήστε ΕΔΩ ή στη φωτογραφία για να δείτε τα αποτελέσματα σε μεγαλύτερη φωτογραφία

Στα αξιοσημείωτα η νίκη της Θέλτα επί της Αθλέτικο Μαδρίτης την οποία κανείς δεν πρόβλεψε σωστά.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία πως έχει διαμορφωθεί (κάθε σωστή πρόβλεψη είναι ένας βαθμός). Στη δεξιά στήλη φαίνεται η αυξομείωση (+/-) σε σχέση με τη θέση που είχαν οι συμμετέχοντες στην προηγούμενη αγωνιστική.