Τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο Πάφος- Ανόρθωση; (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σημαντικό στοιχείο σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα είναι τα στατιστικά.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στις προηγούμενες της επισκέψεις στο Στέλιος Κυριακίδης, πρώην Παφιακό δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Πάφο.

Στην περυσινή αγωνιστική χρονιά (2017-2018) η Ανόρθωση ήρθε στην Πάφο στον δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα στην 22η αγωνιστική.

Το παιχνίδι διεξήχθη την 31η Ιανουαρίου και νικήτρια ήταν η ομάδα της Αμμοχώστου με 0-1 με γκολ του Καρλίτος που σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στα 42ο λεπτό.

Την αμέσως προηγούμενη χρονιά 2016-2017 οι δυο ομάδες δεν αγωνίστηκαν μεταξύ τους αφού η ομάδα της Πάφου βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία.

Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η ομάδα της Ανόρθωσης πέρασε και πάλι νικηφόρα από την Πάφο με σκορ 1-2 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη την 9η αγωνιστική και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου. Στο ημίχρονο η Ανορθωσιάτες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1 με γκολ του Ανδρέα Αβραάμ ενώ η Πάφος έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μάτσι στο 60. Οι μπλε του κ. Πάους πήραν την νίκη απέναντι στο σύνολο του Σοφόκλη Σοφοκλέους με γκολ στο 89 με σκόρερ τον Κουλούρη.