Ξεκινούν οι ακαδημίες του ΑΠΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν επίσημα οι προπονήσεις των ακαδημιών της.

Παράλληλα, σημαντική επιτυχία για το συμβούλιο της ομάδας είναι η συνεργασία με κρατικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση παρκέ στην κλειστή αίθουσα του Α’ Λυκείου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 3/9 ξεκινούν και επίσημα οι προπονήσεις των ακαδημιών μας.

Η ακαδήμια του Α.Π.Ο.Π δραστηριοποιείται και φέτος στις περιοχές του Α’ Λυκείου, της Έμπας, Γεροσκήπους και Πόλεως Χρυσοχούς, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες των γονέων στο θέμα της μετακίνησης.

Η ομάδα μας, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος που εφαρμόζεται εδω και 15 χρόνια έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη ταλέντων, την ευχαρίστηση του παιχνιδίου μέσα απο σύγχρονες προπονήσεις καθώς και την δημιουργία ενός πολυδιάστατου χαρακτήρα ο οποίος θα διέπεται απο αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχεία, η αλληλοβοήθεια και το ευ αγωνίζεσθαι.

Συμαντική επιτυχία του συμβουλίου μας σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες, η εγκατάσταση παρκέ στην κλειστή αίθουσα του Α’ Λυκειου, έργο που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο μετα απο απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Η αναβάθμιση των γηπέδων μας καθώς και η ανανέωση του αθλητικού μας εξοπλισμού κάθε χρόνο ειναι βασική μας προυπόθεση προσφέροντας έτσι το καλύτερο δυνατό στους αθλητές μας.

Απο το 2003 που ιδρύθηκε το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα, η ομάδα μας συνεχίζει να κρατά την μηνιαία της συνδρόμη στα 30 ευρώ. Ως ένα απο τα ιστορικότερα σωματεία της πόλης, νοιαζόμαστε για τον ”Παφιτη” κρατώντας το μηνιαίο κόστος μας χαμηλά.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Ο.Π – ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ !!!

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ !!

65 ΧΡΟΝΙΑ Α.Π.Ο.Π – 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ !

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Πάνος (Α’ Λύκειο) : 99529249
Δήμος (Έμπα) : 97905352
Δημήτρης (Πόλη Χρυσοχού) : 99260599
Μαρία (Γεροσκήπου) : 99175917