Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προβλέψεων- (Στατιστικά- Βαθμολογία)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτετ- Τότεναμ 0-3, η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προβλέψεων αποτελεσμάτων ποδοσφαίρου τον οποίο διοργανώνει το AthlitikaPress.com ανάμεσα σε 17 άτομα, φίλους, συνεργάτες και συντελεστές της ιστοσελίδας μας.

Οι προβλέψεις των συντελεστών της προσπάθειάς αυτής του Μαραθωνίου Προβλέψεων του AthlitikaPress.com κατέγραψαν εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας αφού σε μια περίπτωση, ο νεαρός αθλητικογράφος της ιστοσελίδας μας, Στέλιος Περικλέους ακούμπησε το εντυπωσιακό 16/18 παιχνίδια ποσοστό επιτυχίας 89%.

Στη λίστα που ακολουθεί, στην τελευταία γραμμή με κίτρινο χρώμα, μπορείτε να δείτε τι ποσοστό επιτυχίας κατέγραψε ο καθένας από τους 17 συμμετέχοντες καθώς και τι ποσοστό πρόβλεψης συγκέντρωνε το κάθε παιχνίδι πριν την έναρξή του στη δεξιά κάθετη στήλη (ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ).

Δείτε τα αποτελέσματα σε υψηλή ανάλυση

Με κόκκινο χρώμα σημειώνονται οι αποτυχημένες προβλέψεις ενώ με πράσινο οι πετυχημένες προβλέψεις.

Στα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία καταγράφεται το γεγονός ότι στους 14 από τους 18 αγώνες επιβεβαιώθηκε το σημείο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο Μέσο Όρο πρόβλεψης, κάτι που καθιστά το Πρωτάθλημά μας, εκ των πραγμάτων, ένα εύχρηστο εργαλείο προβλέψεων για τους παίκτες του στοιχήματος.

Πιο κάτω ακολουθεί και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ο κάθε διαγωνιζόμενος με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής!

Μείνετε συντονισμένοι με το AthlitikaPress.com και δείτε στην πορεία πως μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος στο Πρωτάθλημα Προβλέψεών μας κερδίζοντας πλούσια δώρα.