Ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ Πρωτάθλημα Προβλέψεων Αποτελεσμάτων ξεκινάει στο Athlitika Press

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ποδόσφαιρο και προβλέψεις πάνε μαζί. Το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ά Κατηγορίας έχει αύριο πρεμιέρα και το AthlitikaPress.com η πρώτη σε επισκεψιμότητα αθλητική ιστοσελίδα η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του PafosPress.com ξεκινάει το δικό της Πρωτάθλημα Προβλέψεων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή 17 συντελεστών, συνεργατών και φίλων της σελίδας μας.

Το Πρωτάθλημα Προβλέψεων Αποτελεσμάτων θα έχει ως εξής: 

  • Κάθε εβδομάδα θα επιλέγουμε 15-20 παιχνίδια από την Κύπρο, την Ελλάδα και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης στα οποία οι 17 συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημά μας θα καλούνται να κάνουν την πρόβλεψή τους στο τελικό αποτελέσματος δίνοντας τις επιλογές 1-Χ-2. 
  • Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προκύπτουν ποσοστά συχνότητας ενός αποτελέσματος τα οποία θα παρουσιάζουμε σε διπλανή στήλη (πχ. 1- 60%, Χ-10%, 2-30%). Με τον τρόπο αυτό θα παρέχουμε και ένα χρηστικό εργαλείο πρόβλεψης, στη βάση των απόψεων αυτών των 17 συνεργατών για τους επικείμενους αγώνες ποδοσφαίρου.
  • Την ίδια στιγμή ανάλογα με τις επιτυχίες που ο καθένας θα έχει στις προβλέψεις του θα βγάζουμε εβδομαδιαίο ποσοστό του καθενός (%) και ταυτόχρονα θα τον κατατάσσουμε σε ένα πίνακα βαθμολόγησης με βάση τα πόσα παιχνίδια πέτυχε το σωστό αποτέλεσμα. Κάθε σωστή πρόβλεψη θα ισοδυναμεί με ένα βαθμό.
  • Οι βαθμοί του καθενός μας θα συμψηφίζονται και θα αποτελούν τη βαθμολογία του στο Πρωτάθλημα Προβλέψεων Αποτελεσμάτων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων μια ευγενής άμιλλα για την πρώτη θέση.
  • Οι 3 πρώτοι νικητές θα λάβουν δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν στην πορεία του Πρωταθλήματός μας.

Ποιοι είναι οι 17 συμμετέχοντες!!!

Την ομάδα μας αποτελούν άνθρωποι του Ποδοσφαίρου. Πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες σε Διοικητικά Συμβούλια σωματείων, γνωστοί και αγαπημένοι Αθλητικογράφοι και μερικοί από τους συντελεστές του AthlitikaPress.com. 

Εκ μέρους της Ομάδας του AthlitikaPress.com ευχόμαστε καλή τύχη, καλές επιτυχίες στις προβλέψεις και Καλό Πρωτάθλημα σε όλους!

Και να μην ξεχνάμε Προσοχή: Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό