Κάρτα φιλάθλου σε όλα τα ομαδικά Αθλήματα Α’ Κατηγορίας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι από την φετινή χρονία θα εφαρμοστεί για όλους τους αγώνες Πρωταθλημάτων Ομαδικών Αθλημάτων Α’ κατηγορίας, (Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο Σάλας, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Χειροσφαίριση) το Μητρώο Φιλάθλου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να έχει πρόσβαση για αγορά εισιτηρίου, θα πρέπει να εγγραφεί στο Μητρώο Φιλάθλου. Η διαδικασία για απόκτηση της κάρτας φιλάθλου είναι ιδιαίτερα απλή και διαρκεί περίπου δύο λεπτά μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

Για να διευκολυνθεί περισσότερο η διαδικασία, από την 1η Αυγούστου, η ηλεκτρονική καταχώρηση ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη σε Κέντρα Εγγραφής. Ως εκ τούτου μπορεί κάποιος να καταχωρεί τα στοιχεία του, μια φωτογραφία και ένα αντίγραφο της ταυτότητα του και αφού τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν (από αρμόδιους Λειτουργούς), ενεργοποιείται ηλεκτρονικά η κάρτα.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018 όλα τα Κέντρα Εγγραφής Παγκύπρια θα λειτουργούν κανονικά στις πιο κάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 15:00 και 16:00-20:00, Σάββατο: 09:00 – 14:00 Τρίτη 14 Αυγούστου: 09:00 – 15:00. Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα στάδια που πραγματοποιούνται οι αγώνες.

Τα Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου είναι:

Λευκωσία: Στάδιο ΓΣΠ, Κλειστό Στάδιο “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”,
Λεμεσός:Τσίρειο Στάδιο
Λάρνακα: Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, Στάδιο “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ”, Στάδιο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”
Πάφος: ΣΤΑΔΙΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ”
Παραλίμνι: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ