Δημόσιο “ευχαριστώ” Παφιακού σε Korantina Homes

Από: Γιώργος Γεωργίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟN ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΦΙΑΚΟΥ,ΓΚΡΟΥΠ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ KORANTINA HOMES

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Παφιακός Dr Οικονομίδης Αντώνης, ο πρόεδρος του Γυναικείου τμήματος και Ακαδημιών κ. Κλεάνθης Σκορδής & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούν θερμά το γκρουπ εταιριών ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ HOMES  και ιδιοκτήτη τους κ. Γιώργο Ιωάννου  που επέλεξαν για ακόμη μια φορά να είναι ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ της Γυναικείας ομάδας και της Ακαδημίας αλλά και χορηγοί της Αντρικής ομάδας του Παφιακού.
Η άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των ομάδων μας την νέα αγωνιστική χρονιά, η ευγενική αλλά και πολύ πολύ μεγάλη τους οικονομική ενίσχυση και όχι μόνον, συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία και υλοποίηση των φετινών στόχων που έχουν τεθεί.
Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για πολλούς είναι πολλές και ειδικά στον αθλητισμό στην Πάφο, δείχνουν με την κίνησή τους να παραμείνουν Μέγα Χορηγοί για ακόμη μια χρονιά, την εμπιστοσύνη τους προς το διοικητικό μας συμβούλιο και την μεγάλη τους αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τις ομάδες πετόσφαιρας της πόλης μας οι οποίες προσφέρουν χαρές, αναγνώριση και αξιόλογα αποτελέσματα στους κατοίκους της πόλης μας αλλά και την Πάφο μας την ίδια.