Χορεύει “ταγκό” η Πάφος FC- Ήταν στο γήπεδο σήμερα ο Αργεντίνος γίγαντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Πάφο για λογαριασμό της ομάδας μας βρίσκεται ο Αργεντινός με κροάτικο διαβατήριο Φεντερίκο Ράσιτς.

Βλέπει τον κόσμο από τα δυο μέτρα σχεδόν και πιο συγκεκριμένα από το 1.94 ο νέος παίκτης της Πάφος FC ο οποίος σήμερα βρέθηκε στο Στέλιος Κυριακίδης και παρακολούθησε την νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “Μπλέ” ακούει στο όνομα Federico Rasic, είναι κατά το ήμισυ συμπατριώτης του Μέσσι με Κροατική υπηκοότητα και διεθνής με τη χώρα. Η προηγούμενη του ομάδα ήταν η Ρωσική Άρσεναλ Τούλα από την οποία έμεινε ελεύθερος τέλος Ιουνίου.

Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του είναι ότι τον Δεκέμβριο του 2013 πρόσελκυσε το ενδιαφέρον των Σπαρτάκ Μόσχας και Δυναμό Κιέβου, όμως υπόγραψε στην Άμκαρ Περμ.

Ο Ράσιτς είναι επιθετικός 26 ετών και σίγουρα η εμπειρία του σε πρωταθλήματα όπως Αργεντινής και της Ρωσίας αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια της Πάφου για μια καλή πορεία με διάκριση.

Ο Federico Iván Rašić όπως είναι το πλήρες του όνομα είναι καθαρόαιμος επιθετικός ενώ ως δεύτερη επιλογή αρέσκεται να παίζει προωθημένος πίσω από τον σεντερ φορ αφού με το ύψος που διαθέτει σίγουρα έχει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων κυρίως στις στημένες φάσεις.

Θεωρείται επίσης καλός κεφαλοσφαιριστής.

Απολαύστε τον!!!