«Φωνάζει» για ενίσχυση η Πάφος FC… Ήττα από Λοκομοτιβ Ζάγκρεμπ (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η Πάφος FC στο τελευταίο φιλικό που έδωσε επί Σλοβενικού εδάφους. Αρκετές δοκιμές και πολλούς «πειραματισμούς» έκανε ο Στίβεν Πρέσλι.

Α’ Ημίχρονο:

Πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό έκανε ο Στίβεν Πρέσλι. Συγκεκριμένα επέλεξε τους Μολ, Μπαγγκααρτ, Ντόβμπνια, Ενρίκε, Λορράν, Σιρόκ, Λελιούκιν, Φόλμπρεχτ, Φιλιώτης, Ζαχαρίου, Μπεριγκό.

Μουδιασμένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Πάφος FC με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί νωρίς από την Λοκομοτίβ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 5ο λεπτό οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ.

Στην συνέχεια, η Πάφος προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 9’. Συγκεκριμένα μετά από μπαλιά του Λορράν από αριστερά ο Φιλιώτης πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ για την Λοκομοτίβ δεν άργησε να έρθει. Στο 13ο λεπτό η ομάδα από το Ζάγκρεμπ πήρε αέρα δύο τερμάτων.

Απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα οι ρυθμοί έπεσαν με την Πάφο να παίρνει την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα, στο 28’ κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Φόλμπρεχτ ο οποίος με άψογο πλασέ με το αριστερό πόδι έκανε το 2-1.

Η χαρά της μείωσης του σκορ δεν κράτησε ωστόσο για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λοκομοτίβ έβαλε και πάλι γκολ, κάνοντας το 3-1.

Σαν να μην έφθανε αυτό για το σύνολο του Στίβεν Πρέσλι, στο 40’ δέχθηκε και τέταρτο γκολ, ύστερα από διαγώνιο σουτ.

Β’ Ημίχρονο:

Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο Σκωτσέζος κόουτς της Πάφου στο β’ μέρος. Οι Καρώ, Κουλς, Πέτρου, Αντωνίου, Χολτ, Ντετζμεκ πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το 4-1 ήταν και τελικό σκορ.

Αξιοσημείωτα:

Τεράστια μεσοαμυντικά κενά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για την Πάφο FC. Κάθε επίθεση της Λοκομοτίβ μύριζε γκολ.

Σχεδόν ανύπαρκτη από την μέση και μπροστά καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Πάφος. Οι φιλότιμες προσπάθειες των Φιλιώτη, Ζαχαρίου και Μπεριγκό δεν αρκούσαν. Φάνηκε και στο σημερινό φιλικό ότι το σύνολο του Στίβεν Πρέσλι έχει ανάγκη περισσότερων επιλογών, κυρίως από την μέση και μπροστά.

Δείτε πιο κάτω το παιχνίδι όπως το μετέδωσε μέσω του καναλιού της Pafos FC το AthlitikaPress.com