Φιλική νίκη με πρωταγωνιστή τον Ζαχαρίου η Πάφος FC (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια φιλικού προετοιμασίας που έγινε στην Σλοβενία, η Πάφος FC επικράτησε με σκορ 2-0 της Διναμό Ζάγκρεμπ Β’.  Σκόρερ οι Μπεριγκό και Ζαχαρίου.

Α’ Ημίχρονο:

Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι μπήκε πολύ νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί από την πίεση των αντιπάλων. Μάλιστα, λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ, όμως για καλή της τύχη ο Μολ αντέδρασε σωστά σε δύο περιπτώσεις.

Μετά το 20’ η Πάφος FC άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Πέντε λεπτά αργότερα, σε μία φάση που φαινόταν εντελώς χαμένη, ο Ζαχαρίου με την επιμονή και την ταχύτητα του τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Διναμό. Ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε αμέσως την «άσπρη βούλα».

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κέβιν Μπεριγκό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ στο κέντρο της εστίας έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια η Πάφος πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως το σουτ του Φόλμπρεχτ βρήκε στο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο:

Αρκετές αλλαγές πραγματοποίησε ο κ. Πρέσλι στην επανάληψη. Πέτρου, Ενρίκε, Σίροκ, Μπαγγκααρτ και Αντωνίου πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ρυθμός στο β’ μέρος έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν οι δυνατές μονομαχίες.

Προς τα τέλη του αγώνα και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα είναι τελικό σκορ, μετά από άψογη συνεργασία ο Ζαχαρίου βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ενδεκάδα:

Μολ, Σίλβα Ματέους, Λελιούκιν, Χολτ, Ντετζμεκ, Ντόβμπνια, Λοράν, Φιλιώτης, Ζαχαρίου, Φόλμπρεχτ, Μπεριγκό.