Κεραυνός Πάφου: Δηλώσεις Φίλιου Αδάμου στο AthlitikaPress

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις αποκλειστικά στο “AthlitikaPress” και συγκεκριμένα στην Άντρη Πηλέα έκανε ο υπεύθυνος Σχολής Ποδοσφαίρου του «Κεραυνού» Πάφου, Φίλιος Αδάμου.

Ο κ. Αδάμου έκανε μια αναδρομή στα 7 χρόνια ζωής της ακαδημίας και αναφέρθηκε επίσης για όλα τα ζητήματα που αφορούν την νέα αγωνιστική περίοδο του “Κεραυνού” Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

“Από το 2011 όπου ξεκίνησε την λειτουργία της η Ακαδημία μας μέλημα μας ήταν η ανάπτυξη ποδοσφαιρικά των παιδιών αλλά και η κοινωνική τους βελτίωση μακριά από κακές και ζημιογόνες συνήθειες . 7 χρόνια συνεργασία με Ολυμπιακό Πειραιώς, με Νέα Σαλαμίνα, με ΆΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ, με coerver coaching … Πάντα για το καλό των παιδιών μας . Όλα αυτά τα χρόνια απίστευτες εμπειρίες για όλους μας . Ήδη, ποδοσφαιριστές μας έχουν αρχίσει να κλείνουν επαγγελματικά συμβόλαια κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα .

Στην φετινή χρονιά θα έπρεπε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την επιβίωση της Ακαδημίας μας . Συγκεκριμένα θα έπρεπε να μειωθούν οι προπονητές και με τα νέα κριτήρια της ΚΟΠ που δυστυχώς δεν μπορούσαμε να εκπληρώσουμε θα έπρεπε τουλάχιστον για φέτος να μην συμμετάσχουμε στο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ Πρωτάθλημα παίδων αλλά στο προαιρετικό . Αυτό είχε σαν επακόλουθο να φύγουν από την Ακαδημία μας ποδοσφαιριστές που για χρόνια ήταν μαζί μας και να πάνε ως επί το πλείστον στην Πάφο και κάποιοι στην Λεμεσό . Εμείς προσπαθήσαμε να πείσουμε τα παιδιά που ήθελαν το Παγκύπριο να πάνε στην Πάφο …. 30 περίπου παιδιά, γιατί θέλουμε η πόλη μας να αντιπροσωπεύεται από καλές ομάδες . Εμείς θα συνεχίσουμε στο προαιρετικό με κ16 κ15 κ14 και στις παιδικές ηλικίες grassroots και τα παιδιά μας θα έχουν τόσο την επιλογή της Πάφου όσο και του ΑΚΡΊΤΑ .

Επί ευκαιρία Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές μας Σταύρο Αγαθοκλέους, Παναγιώτη Τσουκκα , Νίκο Φούλο και Ρένο Καραμάνη που δυστυχώς δεν θα συνεχίσουν τουλάχιστον για φέτος μαζί μας,… Να τους ευχηθώ ότι καλύτερο στην ζωή τους.

Στα παιδιά μας που θα αγωνιστούν σε άλλες ομάδες ότι καλύτερο πάντα με υγεία και εμείς θα τους παρακολουθούμε και θα χαιρόμαστε με την ανέλιξη τους πρώτα να γίνουν καλοί μαθητές σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και καλοί ποδοσφαιριστές και σε αυτούς τους γονείς ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου για τα όσα πρόσφεραν τόσα χρόνια στην Ακαδημία μας . Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση για το καλό και την σωστή ανάπτυξη των παιδιών μας”