ΚΟΑ: 10.000 φίλαθλοι εγγράφηκαν μέχρι στιγμής στο Μητρώο Φιλάθλων 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στις 10.000 έφτασε μέχρι σήμερα ο αριθμός των φιλάθλων που εγγράφηκε στο Μητρώο Φιλάθλου, είτε με τη διαδικασία επίσκεψης στα Κέντρα Εγγραφής που λειτουργούν Παγκύπρια, είτε ακολουθώντας τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, όπως φαίνεται και από τους αριθμούς, το ενδιαφέρον του κόσμου μέρα με τη μέρα αυξάνεται όλο και περισσότερο, ειδικά μετά την 1η Αυγούστου που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εφαρμόσουν τη διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες www.cyprussports.org και https://theasis.cy.net/koa

Η διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης της αίτησης έχει ως εξής:
Ο επισκέπτης συμπληρώνει βασικά στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ολοκληρώνοντας το βήμα αυτό, του παραχωρείται ο μοναδικός αριθμός αίτησης του. Στη συνέχεια, θα γίνει η καταχώρηση του αριθμού αίτησης, ανέβασμα φωτογραφίας στο προφίλ, και ανέβασμα της ταυτότητας.

Άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να επισυνάψουν έντυπο Δήλωσης Γονικής Συναίνεσης πλήρως συμπληρωμένο και υπογραμμένο από τον κηδεμόνα τους.

Ο αρμόδιος Λειτουργός Εξυπηρέτησης του ΚΟΑ αξιολογεί την αίτηση και ο αιτούμενος λαμβάνει ενημερωτικό email.

Για να απλοποιηθεί περισσότερο η διαδικασία, η εγγραφή ηλεκτρονικά στο Μητρώο από σήμερα είναι δωρεάν.

Τα Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου είναι:
Λευκωσία: Στάδιο ΓΣΠ, Κλειστό Στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία”
Λεμεσός: Τσίρειο Στάδιο
Λάρνακα: Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, Στάδιο “Αμμόχωστος”, Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”
Πάφος: Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”
Παραλίμνι: Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου

Όλα τα Κέντρα Εγγραφής Παγκύπρια λειτουργούν κανονικά ως εξής:
Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 09:00-15:00 και 16:00-20:00, και Σάββατο 09:00-14:00.
Στις 14 Αυγούστου θα λειτουργούν 09:00-15:00. Τα Κέντρα θα είναι κλειστά στις 15 και 16 Αυγούστου 2018, καθώς και τις Κυριακές.

Από τις 17 Αυγούστου, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα Στάδια όπου θα πραγματοποιούνται οι αγώνες.