Λιγοστό μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον για τις κάρτες διαρκείας της Πάφος FC (Τα πακέτα)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λίγο περισσότερο από τρεις εβδομάδες απομένουν για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος CYTA 2018-19 και το ενδιαφέρον του κόσμου της Πάφος FC για τα πακέτα διαρκείας, μέχρι στιγμής είναι σχεδόν μηδαμινό.

Το γεγονός ότι ακόμα το ρόστερ της Πάφος FC έχει σημαντικές ελλείψεις λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας για την προμήθεια κάρτας διαρκείας από το φίλαθλο κοινό της Πάφου, το οποίο περιμένει με ανυπομονησία τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Να σημειώσουμε ότι στόχος της διοίκησης για την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι οι διάθεση 1000 καρτών διαρκείας. Έως τώρα όμως τα μηνύματα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά…

Βέβαια, ως λαός είμαστε πάντα της τελευταίας στιγμής…

Αναλυτικά τα πακέτα διαρκείας και οι τιμές τους:

1)Hi5: Κόστος 120 ευρώ: Μαθητικό και Στρατιωτικό

Περιλαμβάνει: Θέση στις κερκίδες του Στ. Κυριακίδης, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

2) BLUE5: Κόστος 150 ευρώ

Περιλαμβάνει: Θέση στις κερκίδες του Στ. Κυριακίδης, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

3)VIP: Κόστος:220

Περιλαμβάνει: Θέση στο στεγασμένο χώρο της κεντρικής κερκίδας, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

4)PARTNER: Κόστος 1000 ευρώ

Περιλαμβάνει: Αριθμημένη θέση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρακολούθησης των αγώνων στο κεντρικό σημείο της κερκίδας, Ειδικά προνόμια και οφέλη για τους κατόχους.

*Να σημειώσουμε ότι στα πακέτα διαρκείας συμπεριλαμβάνονται και τα παιχνίδια κυπέλλου, εκτός ημιτελικού και τελικού.