Europa League: Έτοιμοι για πρόκριση ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ

Από: Giannis Miltiadou

Έτοιμες για να σφραγίσουν την πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Europa League είναι οι τρεις κυπριακές ομάδες, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ στους σημερινούς επαναληπτικούς αγώνες.

Χρονικά πρώτη θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει στις 18:30 στο ΑΕΚ – Αρένα την Dundalk FC στον επαναληπτικό του 0-0 και θέλει νίκη για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Στις 19:00 θα αρχίσει ο επαναληπτικός του ΑΠΟΕΛ με τη Flora Tallin (5-0 το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι) στο Lilleküla Stadium, χωρητικότητας 14246 θέσεων.

Μια ώρα αργότερα, στις 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τη Željezničar στον επαναληπτικό του 2-1.

Το ΑΠΟΕΛ ξεπερνώντας το εμπόδιο της Flora Tallin, θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League την Hapoel Beer Sheva που αποκλείστηκε από τη Dinamo Zagreb στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΚ αν αποκλείσει την Dundalk, θα αντιμετωπίσει την Στουρμ Γκρατς που αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

O Απόλλωνας αν αποκλείσει τη Željezničar, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Dinamo Brest Λευκορωσίας – Ατρομήτος. Στον πρώτο αγώνα νίκησαν οι Λευκορώσοι με 4-3.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα διεξαχθούν στις 9 και 16 Αυγούστου.