Europa League: ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ορίστηκαν οι διαιτητές της Πέμπτης 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την προετοιμασία τους ενόψει των επαναληπτικών αγώνων της β’ προκριματικής φάσης του Europa League συνεχίζουν οι κυπριακές ομάδες ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και Ανόρθωση.

Παράλληλα, η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν στις αναμετρήσεις της Πέμπτης.

Τον αγώνα της ΑΕΚ με την Dundalk θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Fran Jović (διεθνής από το 2014), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ivica Modric και Hrvoje Radic. Τέταρτος διαιτητής ο Igor Pajač. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Λετονός Arturs Gaidels. Στον πρώτο αγώνα στην Ιρλανδία οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Τον επαναληπτικό του Απόλλωνα με τη Željezničar θα διαιτητεύσει ο Βούλγαρος Popov Nikola (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Veselin Dobriyanov και Petar Dzuganski. Τέταρτος διαιτητής ο Volen Chinkov και παρατηρητής αγώνα ο Βέλγος Roland Tis. Στον πρώτο αγώνα ο Απόλλωνας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 2-1.

Τέλος, τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στην Εσθονία με αντίπαλο τη Flora θα διαιτητεύσει ο Γάλλος  Amaury Delerue (διεθνής από το 2015) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Bertrand Jouannaud και Huseyin Ocak. Τέταρτος διαιτητής ο Eric Wattellier και παρατηρητής η Diana Andersen (Δανία). Στον πρώτο αγώνα το ΑΠΟΕΛ συνέτριψε τους Εσθονούς με 5-0.