ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Επίσημο  φιρμάνι για Τζοελ Μολ !

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Πάφος είναι ο Ελβετός τερματοφύλακας Joel Mall.

Όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Δευτέρας, ο 27χρονος έβαλε την «τζίφρα» του και ταξίδεψε για Σλοβενία όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Πάφος FC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελβετό τερματοφύλακα Joel Mall (Ζοέλ Μολλ).

Ο Joel Mall είναι 27 ετών (05/04/1991) με ύψος 1,96. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την SV Darmstadt 98 στη 2.Bundesliga Γερμανίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελβετικής Grasshopper Club και ως διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ελβετίας.

Καλωσορίζουμε το Joel στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

Ο Joel έρχεται στην Πάφο για να ολοκληρώσει την ομάδα των τερματοφυλάκων μας. Έχει μεγάλη εμπειρία στο παιχνίδι από το Ελβετικό πρωτάθλημα και μεταγράφηκε στη Darmstadt για να είναι η νούμερο ένα επιλογή. Τώρα υπογράφει για την ΠΑΦΟΣ FC και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Joel μας επέλεξε μπροστά στις άλλες επιλογές που είχε. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Joel θα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ο πρώτος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε τώρα 3 πολύ καλούς τερματοφύλακες στην ομάδα μας και ότι ο συναγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός. Ο Joel είναι ένας ψηλός αλλά ευκίνητος τερματοφύλακας. Πολύ ισχυρός σε διαγώνια μονομαχία και καλός με τα πόδια. Ξεχωρίζει στις έναν προς έναν μονομαχίες και στις αποκρούσεις Πιστεύουμε ότι ο Joel μπορεί να είναι σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας αυτή τη σεζόν.