Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: ΗΕΤ για Ν’Γκογκ, Ραμίρεζ, Φυλακτού, Πηλέα και Νέμετς- Ανησυχία στους φιλάθλους

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το ότι η Διοίκηση, η Διεύθυνση και η Τεχνική Ηγεσία κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους για τα θέματα που αφορούν την ονοματολογία γύρω από τις μεταγραφές το κατανοούμε απόλυτα και το σεβόμαστε. Τους βρίσκουμε μάλιστα και δίκαιο 100%. Όμως.

Το ότι αφήνουν τα πράγματα τόσο σκοτεινά και ασαφή επιτρέπουν να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, να βγαίνουν μισά συμπεράσματα και να υπάρχει μπέρδεμα στον Τύπο που στο τέλος ίσως, λέμε ίσως, να δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την πιθανή δημοσιοποίηση ονομάτων.

Είπαμε εδώ στην νέα Αθλητική Ιστοσελίδα της πόλης, Athlitika Press, θα λέμε και τα καλά και τα άσχημα. Το ότι υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας τα τελευταία 24ωρα ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ότι στο χθεσινό φιλικό όλοι οι δημοσιογράφοι έψαχναν να βρουν τον σκόρερ της ομάδας ο οποίος μέχρι τις 12:30 τα ξημερώματα ήταν άγνωστος δίνοντας σε μας τη “δυνατότητα” να γράφουμε λάθος ονόματα (όσοι την πάτησαν στην τελική).

Τελικά ο παίκτης που σκόραρε δεν ήταν φάντασμα. Είχε και όνομα και επίθετο και τελικά ΙΣΩΣ αποκτηθεί από την ομάδα. Ίσως και όχι. 

Σε μια άλλη εξέλιξη εδώ και καιρό, από την ημέρα παρουσίασης των εισιτηρίων, δόθηκε η εντύπωση ότι οι πολυδιαφημισμένοι Ν’Γκογκ και Ραμίρεζ αποκτήθηκαν και μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι παρουσιάστηκε και βίντεό τους στην παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουπόβ, του Υπουργού Εξωτερικών, μελών του Δ.Σ., λειτουργών του Τύπου και πλήθος κόσμου.

Τελικά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα αγωνιστούν φέτος στο Στέλιος Κυριακίδης. Και μην μας πει κανείς ότι παρουσιάστηκε βίντεό τους επειδή ήταν υπό δοκιμασία γιατί τότε αντίστοιχο βίντεο έπρεπε να παρουσιαστεί και για όσους βρέθηκαν στην προετοιμασία προτού πέσει η υπογραφή τους, που δεν είναι και λίγοι.

Αναφορικά με τον Φυλακτού, άλλο που να ακούμε ότι είναι διακαής πόθος δεν κάναμε. Τελικά ούτε αυτός κατηφορίζει για Πάφο. Όσο αφορά τον Πηλέα, πιστέψαμε ότι οι κατά καιρούς αναφορές σε ταλαντούχους Παφίτες παίκτες που θα δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα θα μπορούσαν να αφορούν 4-5 περιπτώσεις. Αν από αυτές κοσκινίζαμε τους  μη διαθέσιμους (ελεύθερους ή που να μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί) τότε οι λίστα μίκραινε στους δυο, τον Μακρή και τον Πηλέα. Ακόμη και εδώ μέχρι στιγμής εισπράττουμε ένα τεράστιο HET (Όχι στα Ρώσικα).

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά γιατί και εμείς όπως και όλος ο κόσμος πιστώσαμε με αγάπη, εμπιστοσύνη και υπομονή τη νέα Διοίκηση όντας πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Πάντως μέχρι τότε η εποικοδομητική κριτική πρέπει να είναι αποδεκτή από κάποιους, αλλιώς…

Η σύνταξη