Αποχαιρέτησαν τα κορίτσιά μας το World Τour, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στους «16» σταμάτησε η πολύ μεγάλη προσπάθεια των τεσσάρων κοριτσιών μας που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την Κύπρο και το Beach Volley στο World Tour 2 Αστέρων που διεξάγεται και ολοκληρώνεται αύριο στην πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκου. Τα δίδυμα Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ντάρια Γκουσάροβα – Ζώγια Κωνσταντοπούλου έχασαν στους αγώνες που έδωσαν νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά το κυπριακό Beach Volley έβαλε δυο ομάδες στην 16άδα World Tour.

Οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου έχασαν από το δίδυμο της Λετονίας Αλίς Λέσε και Ίλζε Λιεπιλνάουσκα με 0-2 σετ. Ο αγώνας που διήρκησε 39 λεπτά ήταν αμφίρροπος αφού οι «Μ&M» έκαναν σπουδαία εμφάνιση, αλλά έχασαν και τα δυο σετ στις λεπτομέρειες με 19-21. Η Μαριότα και Μανωλίνα αποχαιρετούν το Μαρόκο με μια σπουδαία νίκη επί των Σουηδέζων με 2-0.

Η Ντάρια Γκουσάροβα και Ζώγια Κωνσταντοπούλου στη φάση των «16» αντιμετώπισαν τις Ιταλίδες Μάρτα Μενεγκάτι και Βικτόρια Όρσι Τόθ. Παρά την προσπάθειά τους, οι Ιταλίδες ήταν ανώτερες και κέρδισαν τον αγώνα σε 29 λεπτά 10-21 και 07-21. Οι Ντάρια και Ζώγια φεύγουν από το Μαρόκο με μια σπουδαία νίκη παρακαταθήκη για τη συνέχεια, απέναντι στις Ρωσίδες που της έστειλε στη δεύτερη φάση.

Λεζ. Η Μανωλίνα καρφώνει στον αγώνα με τις Λετονές υπό το βλέμμα της Μαριότας. Μαζί με τις Ντάρια και Ζώγια  πήραν άριστα στο Μαρόκο.