Τα νεογέννητα, ο Φόλμπρεχτ, ο Ενρίκε και το συμβολικό 26

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η ομάδα του AthlitikaPress εκτός από τα αγωνιστικά, τα μεταγραφικά και όλα όσα αφορούν το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι θα σας ενημερώνει και για όλα όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου και αφορούν τους ποδοσφαιριστές της Πάφος FC.

Κάτω λοιπόν από αυτά τα δεδομένα εντοπίσαμε ότι οι σύζυγοι δυο από τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ο Ζντένεκ Φόλμπρεχτ και ο Νούνο Ενρίκε πολύ πρόσφατα έφεραν στον κόσμο δυο αγγελούδια.

Την αρχή έκανε η κυρία Φόλμπρεχτ η οποία γέννησε στις 26 Μαρτίου για να ακολουθήσει η κυρία Ενρίκε ένα μήνα ακριβώς μετά και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου.

Συμβολικός ο αριθμός 26 για τους δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός απο χαζομπαμπάδες είναι και καλοί σύζυγοι. Δεν το λέμε εμείς, το μαρτυρούν οι φωτογραφίες τους στα Social Media.

Να τους ζήσουν και να τα χαίρονται και με τις χαρές τους να πανηγυρίζουν και οι φίλαθλοι της Πάφου από την καλή τους ποδοσφαιρική απόδοση!!!

Πιο κάτω ο Ζντένεκ Φόλμπρεχτ με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο και αμέσως μετά ο πρώην άσσος της Μποαβίστα Νούνο Ενρίκε με τη σύζυγό του Stéphanie Chéné.