Άγγελος Ευθυμίου: “Είμαι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η ομάδα του “AthlitikaPress” ήταν σήμερα (23/7) στην πρώτη επίσημη προπόνηση του Ακρίτα Χλώρακας. Εκεί συναντήσαμε τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Ευθυμίου, ο οποίος με ευχαρίστηση μας παραχώρησε μία «μίνι» συνέντευξη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Κρατήσατε τον βασικό σας κορμό και προσθέσατε κάποιες ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ της ομάδας; Τι να περιμένουμε φέτος από τον Ακρίτα;

Οι στόχοι της ομάδας είναι καθαρά η παραμονή στην Β’ Κατηγορία. Ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή μας στο τέλος. Έχουμε κτίσει αυτή την ομάδα όπως μπορείτε να δείτε με παφίτες ποδοσφαιριστές. Θα έλεγα ότι όλοι είναι παίκτες επιπέδου Β’ Κατηγορίας και κάποιοι ακόμα και Α’ Κατηγορίας. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά και χαιρόμαστε πάρα πολύ που πήραμε όσους παίκτες θέλαμε, για να δουλέψουμε σκληρά, ούτως ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.

Το ρόστερ ολοκληρώθηκε ή να περιμένουμε κι’ άλλες προσθήκες;

Όχι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα δούμε, αν έχουμε κάποιες αδυναμίες θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις που κρίνουμε εμείς.

Σε ότι αφορά τον Άγγελο σαν προπονητή; Θα χρειαστεί διαφορετική διαχείριση από μέρους σου στην Β’ Κατηγορία; Θα κάνεις κάτι διαφορετικό απ’ ότι έκανες στην περυσινή σεζόν όταν και ήσασταν στην Γ’ Κατηγορία;

Από την μεριά μου δεν θα υπάρξει καμιά διαφορά. Ότι ζητούσα στην τρίτη κατηγορία θα το ζητήσω και στην δεύτερη. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο, αλλάζουν ίσως οι ταχύτητες και ο ρυθμός, θα ζητώ αυτό που ζητούσα και πέρυσι με 100% δουλειά και σοβαρότητα και ο στόχος θα εκπληρωθεί.

Πέρυσι σκοπός σας ήταν να αναδείξετε ταλέντα των ακαδημιών. Παραμένει και φέτος ο ίδιος;

Για εμένα όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα. Δεν ξεχωρίζω ηλικίες. Υπάρχουν για εμένα 24 ποδοσφαιριστές που διεκδικούν ισάξια μια θέση στην ενδεκάδα.