Ένας Ίβηρας για την άμυνα της Πάφος FC (pics+vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Από νωρίς στο πρωινό του Σαββάτου, η Πάφος FC μας έπιασε όλους εξ απροόπτου. Η «παφίτικη» ομάδα ανακοίνωσε (Διαβάστε ΕΔΩ) την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού Νούνο Ενρίκε.

WHO IS WHO:

Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό (19/10/1986), με ύψος 1.86 μ. , ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Πορτογαλική Μποαβίστα.

Ο Nuno Henrique Goncalves Nogueira όπως είναι το πλήρες όνομα του, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «γυρολόγος», καθώς στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία φόρεσε τις φανέλες αρκετών ομάδων. Κάποιες εξ αυτών η Μπράγκα, η Μπλάκμπερν, η Αρούκα, η Γιαγκελόνια, η Πεναφιέλ, η Φεϊρένσε, με τελευταίο σταθμό την Μποαβίστα.

Να σημειώσουμε, ότι ο παίκτης έρχεται στην Πάφο FC χωρίς να έχει γεμάτες σε συμμετοχές χρονιές στα τελευταία δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, στην περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, ενώ την περίοδο 2016-17 έπαιξε μόλις 12 φορές.

Αρκετά καλή σεζόν έκανε την περίοδο 2015-16, μιας και αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Νούνο Ενρίκε βρέθηκε τον χειμώνα του 2016 μια ανάσα μακριά από την ΑΕΚ Αθηνών, ωστόσο η μεταγραφή του στον «δικέφαλο» δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ικανός να ηγηθεί στην «αεροπορία» της άμυνας της Πάφος FC.

Δείτε τον ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο στο πιο κάτω βίντεο: