ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Ένας μήνας AthlitikaPress και είμαστε ήδη σε τροχιά πρωτιάς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Εξαιρετικά είναι τα μέχρι στιγμής στατιστικά στοιχεία που καταγράφει η νέα αθλητική ιστοσελίδα της Πάφου, AthlitikaPress.com . Με σχεδόν 45.000 αναγνώσεις σελίδων σε μόλις 30 ημέρες, με πέραν των 16.500 μοναδικών επισκεπτών και προσεγγίζοντας ιδιαίτερα το δυναμικό κοινό 25-34 και 35-44 ήρθαμε για να προβάλουμε εκτενώς κάθε αθλητική δράση στην Πάφο και όχι μόνο.

Η νέα ιστοσελίδα μας ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αθλητική ενημέρωση της Πάφου σε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα. Ήδη στον πρώτο μήνα παρουσίας μας καλύψαμε με πλούσια ρεπορτάζ αθλήματα πέραν των παραδοσιακών, ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας.

Με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ειδήσεις, παρακάμερα σε όλες τις εκδηλώσεις, με ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, συνεντεύξεις και κους κους που ενδιαφέρουν σας παρουσιάζουμε αθέατες σκοπιές των αγαπημένων σας αθλητών και ομάδων.

Με κάλυψη στον Στίβο, το Πόλο, την Κολύμβηση, το Τένις, το Μπάντμιντον, το Σκάκι, τη Ποδηλασία,  το Τρίαθλο και ότι γενικά δεν τυγχάνει ιδιαίτερης προβολής από τα ΜΜΕ το AthlitikaPress είναι εδώ για να καλύψει κάθε κενό. Με αναγνώστες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως από την Κύπρο και συγκεκριμένα την Πάφο βαδίζουμε σε μια νέα εποχή με ανοδική πορεία και τροχιά πρωτιάς στην κατηγορία μας.

 

Η ομάδα μας η οποία αποτελείται από 13 άτομα (θα παρουσιαστούμε αναλυτικά αρχές Αυγούστου) θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές ηλικίες, στις ακαδημίες, στα αποτελέσματα των σχολών, ιδιωτικών και όχι μόνο και βεβαίως στις μικρότερες κατηγορίες και κυρίως στο Αγροτικό.

Ευρισκόμενοι κάτω από την “υψηλή προστασία” της μεγαλύτερης “τοπικής ιστοσελίδας” Παγκύπρια, του PafosPress.com το σαιτ μας καταγράφει εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία και στα Social Media με υψηλή απόδοση και διαδραστικότητα που θα ζήλευαν αρκετές σελίδες στον πρώτο μήνα λειτουργίας τους.

Το AthlitikaPress.com, έχοντας 75% ανδρικό κοινό δίνει τη δυνατότητα, στα πρότυπα των μεγάλων αθλητικών ιστοσελίδων της Κύπρου και του εξωτερικού, στους άνδρες να απολαύσουν τις δικές τους στήλες και ενδιαφέροντα μέσω των κατηγοριών μας HOT PRESS και οι ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ.

Συμβουλές διατροφής, θέματα γυμναστικής, personal trainings tips, life coaching, με ειδικούς και εμπειρογνώμονες αλλά και πολλά άλλα μπορείτε πλέον να τα βρείτε εδώ, στα AthlitikaPress που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας ιστοσελίδα.

*Όλα τα στατιστικά στοιχεία είναι από την Google Analytics 

Για διαφήμιση στο Athlitika Press επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 98 98 78