Πανέτοιμη στην μάχη του πρωταθλήματος η  Άρμου FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με όνειρα και στόχους  που φθάνουν μέχρι τους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ συνεχίζει τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Άρμους FC.

Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο πολύπειρος και καταξιωμένος προπονητής Λάκης Αθανασίου, ο οποίος με προσωπικούς χειρισμούς κατάφερε να πάρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης και παράλληλα να κρατήσει τον κορμό του περυσινού ρόστερ.

Συγκεκριμένα, η Άρμου ολοκλήρωσε τις μεταγραφές των Χρίστο Πέτρου (πρώην αρχηγός Ακρίτα Χλώρακας),  Δημήτρη Γιαννακού «Καφού» (από ΕΝΑΔ), Χρίστο Δημητρίου «Τέβεζ» (από Πέγεια), Αλέξη Τομπουλίδη (από Χρυσομηλιά), Φίλιππο Φιλίππου (από Ευαγόρα, έχει παραστάσεις από πρώτη και δεύτερη κατηγορία),  Κριστιάν Μάριους (Αναγέννηση), Ανδρέα Καλοζόη (Αναγέννηση), Νεόφυτο Ευρυπίδου (από Γεροσκήπου FC), Γκεόργκι Κλαβάνοφ (Βούλγαρος Τερματοφύλακας).

Επίσης, η ομάδα του Λάκη Αθανασίου είναι στα σκαριά να πραγματοποιήσει ακόμη δύο μεταγραφές, ενός έμπειρου «στόπερ» και ενός κεντροεπιθετικού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η οργάνωση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας σπανίζει για ομάδα αγροτικού. Πολλοί ντόπιοι επιχειρηματίες αγκάλιασαν την προσπάθεια. Συγκεκριμένα πέραν του Νίκου Ζάγγουλου που είναι πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο θα απαρτίζεται επίσης από τους Γιώργο Γεωργίου (ιδιοκτήτη Cups Café), Γιώργο Αθανασίου (Ασφαλιστικό Γραφείο), τον Ελληνοπόντιο Επιχειρηματία Βλαδίμηρο Μυρωνίδη, τον Πανίκκο Καλοζόη, τον Τρύφωνα Τρύφωνος και τον Μελάνθη Μελανθίου.