Όσα έγιναν στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της Πάφος FC… Από 120 έως και 1000 ευρώ οι τιμές!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο χώρος της «Παλιάς Ηλεκτρικής» γέμισε από φίλους της Πάφος FC το βράδυ της Τετάρτης για την παρουσίαση των πακέτων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Αρχικά, το καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους έκανε ο Διευθυντής Δημοσίων σχέσεων και Γραφείου Τύπου της Pafos FC LTD κ. Πέτρος Μελαϊσης.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Pafos FC LTD κ. Στέλιος Παπαγεωργίου ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν και θα γίνουν στην ομάδα. Πλήρως ανανεωμένο website,  εφαρμογή application για την Πάφο FC, Online Shop και η αναβαθμισμένη μπουτίκ που θα ονομάζεται “Blue Store” και αναδιάρθρωση της ακαδημίας στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι κάποιες εξ αυτών.

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο αξιότιμος Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος δεν έκρυψε τα αισθήματα του για την Πάφο FC. Ως φίλαθλος της ομάδας της Πάφου ο ΥΠ. ΕΞ. δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και ότι θα είναι πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής για να δημιουργούνται εκδηλώσεις για την ομάδα της καρδιάς του.

Αμέσως μετά έκανε χαιρετισμό η Διευθύντρια του ΚΟΑ κα. Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

Χαιρετισμό στους παρευρισκομένους έκανε και ο ιδιοκτήτης της ΤSI και μεγαλομέτοχος της Πάφος FC LTD κ. Roman Dubov. (Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε)

Ακολούθησαν βραβεύσεις στον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και την κ. Μαίρη Παπαμιλτιάδους.

Λίγο αργότερα ο Branding Manager της εταιρείας κ. Χάρης Τσέβης παρουσίασε την νέα εταιρική ταυτότητα της Πάφος FC LTD.

Στο τέλος, ο κ. Στέλιος Παπαγεωργίου παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της Πάφος FC για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Αναλυτικά τα πακέτα διαρκείας και οι τιμές τους:

1)Hi5: Κόστος 120 ευρώ: Μαθητικό και Στρατιωτικό

Περιλαμβάνει: Θέση στις κερκίδες του Στ. Κυριακίδης, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

2) BLUE5: Κόστος 150 ευρώ

Περιλαμβάνει: Θέση στις κερκίδες του Στ. Κυριακίδης, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

3)VIP: Κόστος:220

Περιλαμβάνει: Θέση στο στεγασμένο χώρο της κεντρικής κερκίδας, Έκπτωση 10% στην boutique της ομάδας, Ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών.

4)PARTNER: Κόστος 1000 ευρώ

Περιλαμβάνει: Αριθμημένη θέση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρακολούθησης των αγώνων στο κεντρικό σημείο της κερκίδας, Ειδικά προνόμια και οφέλη για τους κατόχους.

*Να σημειώσουμε ότι στα πακέτα διαρκείας συμπεριλαμβάνονται και τα παιχνίδια κυπέλλου, εκτός ημιτελικού και τελικού.