Έρχεται τον Αύγουστο το νυχτερινό Beach Water Polo στη Λεμεσό 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Beach Water Polo, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018, από τις 3 μέχρι τις 5 Αυγούστου στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο Beach Water Polo θα παρευρεθούν οι μεγαλύτεροι αστέρες της ελληνικής υδατοσφαίρισης τιμώντας με την παρουσία τους το τουρνουά, καθώς επίσης και οι σημαντικότεροι διεθνείς αθλητές των Εθνικών ομάδων, αλλά και ορισμένοι All Stars από το εξωτερικό.

“Οι Beachpolistas ετοιμάζονται για το μεγάλο τουρνουά της Λεμεσού, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη πρόκληση, την συμμετοχή τους στο νυχτερινό Beach Water Polo. Το εντυπωσιακό αυτό θέαμα έρχεται να συναρπάσει το κυπριακό κοινό, ενώ οι αθλητές της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας θα αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων και μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα” αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δημιουργώντας τη δική τους ομάδα, αποτελούμενη από 4 έως 9 άτομα.

Αναφέρεται ακόμη ότι και φέτος η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Θώρακας.

Η διοργάνωση στη Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Water Polo Tour 2018 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, καθώς επίσης και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης (Κ.Ο.Ε.Κ), της Αρχής Λιμένων, του Κ.Ο.Α. και του ΤΕΠΑΚ, καταλήγει η ανακοίνωση.