ΑΓΡΟΤΙΚΟ Α’: Φορτσάτος ο Ευαγόρας με πλάνο τριετίας για άνοδο στην ΚΟΠ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με προσδοκίες, οργάνωση και αποφασιστικότητα ήρθε στην Ά κατηγορία του Αγροτικού Πρωταθλήματος Πάφου ο Αθλητικός Σύλλογος Ευαγόρας Παλληκαρίδης.

Το Νέο διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Χριστόφορο Μιχαήλ έθεσε στόχους τριετίας για άνοδο στις κατηγορίες της ΚΟΠ. Ξεκινώντας για υλοποίηση του στόχου προέβη σε μια συμβολική πράξη ανανεώνοντας τη συνεργασία με του με τους δυο αρχηγούς της ομάδας, Άρη Παναγιώτου και Νεόφυτο Δημοσθένους.

Ο πολύπειρος προπονητής του Ευαγόρα, Σταύρος Φοιτίδης, θα έχει φέτος να διαχειριστεί μια ομάδα που θα την χαρακτηρίζει το πάθος για διάκριση αλλά και ένα Διοικητικό Συμβούλιο που είναι έτοιμο να κάνει υπομονή αφού ως στόχο έχει θέσει για φέτος μια καλή πορεία μακρυά από περιπέτειες και με ένα τριετές πλάνο το οποίο σε βάθος χρόνου με σωστή οργάνωση και δουλειά ίσως οδηγήσει την ομάδα στις κατηγορίες της ΚΟΠ.

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ ΠΑΦΟΥ έχει ως εξής: 

1)Πρόεδρος-Χριστόφορος Μιχαήλ
2)Αναπληρωτής Πρόεδρος-Λένος Κυριάκου
3)Αντιπρόεδρος-Πάμπος Χαραλάμπους
4)Γραμματέας-Αντώνης Χριστοδούλου
5)Ταμίας-Γιώργος Τσέλεπος
6)Γενικός Αρχηγός-Πάμπος Ευριπίδου
7)Έφορος-Γιάννης Καραολής
8)Μέλος-Μιχάλης Κρητικός
9)Μέλος-Νεόφυτος Δημοσθένους

Ο Προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει και ήδη υπάρχει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές . Ο κορμός της ομάδας από την περσινή πετυχημένη χρονιά είναι ο ίδιος και επιπλέον η ομάδα έχει συμφωνήσει και με άλλους ποδοσφαιριστές αξίας οι οποίοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα μας ακόμη περισσότερο.

Ο Πρόεδρος Χριστόφορος Μιχαήλ μιλώντας στο AthlitikaPress.com κάλεσε τον κόσμο να είναι και φέτος δίπλα μας.